Tjänster


TJÄNSTER

KRAFT


Vi har kompetens för att arbeta och bygga kraftanläggningar och ställverk upp till 24kV, från kanalisation, kabelmontage, kabelavslut till driftsatt anläggning.

 

Oavsett om det gäller ventiler, pumpar, transportband, UPS:er, elmotorer, transformatorer eller frekvensomriktare som ska styras eller bytas mot nytt löser vi det.


Våra elektriker och ställverkstekniker har bred erfarenhet med att arbeta med högspänning upp till och med 48kV.ELINSTALLATION


Vi utför el-, belysnings-, svagströmsinstallationer och service av elanläggningar inom industri, bostäder, nybyggnation mm.


Våra elektriker har gjort elinstallationer i industrier, bostäder, skolor, butiker, kommersiella lokaler, hotell mm.FIBER/DATA/TELE

 

Vi utför arbeten inom fiberteknik t.ex fibersvetsning, fiberblåsning, DB- och OTDR-mätningar samt felsökning. Vi installerar även nya tele- och datanät samt kompletterar befintliga nät. 

 

Våra tekniker har kompetens som sträcker sig från att installera fiber-, data-, och telenät till att felsöka och åtgärda felen.

 

       Vaktgatan 32

      981 47 Kiruna

     info@kpelectro.se

  Tel:0980-676 00

KONTAKTA OSS

© Copyright 2018. All Rights Reserved.